Jak Da Grasso odpowiada na potrzeby klientów? Sieć pizzerii wprowadza do swojej oferty nowości, przygotowane specjalnie na okres jesienno-zimowy. Pod hasłem Sezon na wieprza ukryte są trzy nowe produkty: pizza Szarpany wieprz, frytki zapiekane z wieprzem oraz Burger wieprza. Nowe menu wpisuje się w trendy gastronomiczne i cieszy się dużym zainteresowaniem wśród klientów. Wprowadzenie dań z szarpaną wieprzowiną odpowiada na aktualne trendy i preferencje konsumentów. Nowa oferta Da Grasso łączy sycące i rozgrzewające smaki, odpowiednie na chłodniejsze dni, podkreślając innowacyjne podejście marki do menu sezonowego.
"Stale obserwujemy dynamicznie zmieniające się trendy w branży gastronomicznej i staramy się dostosować do nich naszą ofertę. Tak właśnie zrodził się pomysł "Sezonu na wieprza" i specjalnego menu na okres jesienno-zimowy, który przygotowaliśmy również w wersji dla miłośników ostrości. Opracowaliśmy 3 różne dania z szarpaną wieprzowiną, aby każdy z naszych gości mógł znaleźć coś dla siebie i spróbować nowego smaku. Zapraszamy do naszych lokali" – mówi Cezary Powała, Szef Kuchni ds. kreacji menu w Da Grasso.
Sieć przygotowała również specjalną promocję związaną ze startem nowego menu. Od 11 do 17 listopada będzie można spróbować potraw spod znaku „Sezonu na wieprza” z dwudziestoprocentową zniżką. Do lokali trafią też kupony zniżkowe w formie wydzieranek na inne dania. W skład nowej oferty wchodzą: pizza Szarpany wieprz, frytki Zapiekane z wieprzem oraz Burger wieprza. Każdej pozycji można spróbować również w wariancie HOT, z dodatkowymi papryczkami jalapenos.