Maczfit, znany z innowacyjnego podejścia do zdrowego odżywiania, stworzył Trio z myślą o osobach, które nie potrzebują aż pięciu gotowych posiłków, cenią sobie wygodę, ale też lubią jeść w gronie bliskich czy w ulubionych restauracjach, jednocześnie nie tracąc czasu na przygotowywanie pełnowartościowych posiłków np. do pracy. To nowa odsłona oferty, która wychodzi naprzeciw potrzebom klientów, łączy prostotę z różnorodnością, a wszystko to w trzech pysznych gotowych krokach każdego dnia.
Maczfit, znany z innowacyjnego podejścia do zdrowego odżywiania, stworzył Trio z myślą o osobach, które nie potrzebują aż pięciu gotowych posiłków, cenią sobie wygodę, ale też lubią jeść w gronie bliskich czy w ulubionych restauracjach, jednocześnie nie tracąc czasu na przygotowywanie pełnowartościowych posiłków np. do pracy. To nowa odsłona oferty, która wychodzi naprzeciw potrzebom klientów, łączy prostotę z różnorodnością, a wszystko to w trzech pysznych gotowych krokach każdego dnia.
Basic Trio oraz Vege&Fish Trio
W ofercie dostępne są dwa warianty – Basic Trio oraz Vege&Fish Trio – w trzech wielkościach kalorycznych – S 1000, M 1250 oraz L 1550. Ich ceny są atrakcyjne i rozpoczynają się od 41 zł za dzień. Trio, obok Gotowych Diet i Wyboru Menu, jest trzecią kategorią produktową Maczfit. Firma Maczfit jest liderem na rynku cateringu dietetycznego w Polsce, od ponad 9 lat oferuje szeroką ofertę diet pudełkowych, dostarczając świeże posiłki do około 3000 lokalizacji w kraju. W marcu 2021 r. marka Maczfit stała się częścią Grupy Żabka.
- "Tworząc koncepcję Trio kierowaliśmy się przede wszystkim potrzebami osób, które chcą zminimalizować czas poświęcany na planowanie posiłków, a jednocześnie zachować pełną kontrolę nad tym, co jedzą, kiedy i gdzie. Ta elastyczna formuła pozwala na jedzenie śniadań i kolacji na swoich zasadach, gdziekolwiek mamy na to ochotę. Wiemy też, jak ważne są dla naszych klientów jakość i wartości odżywcze, zadbaliśmy więc również o to, aby każdy posiłek w Trio dostarczał niezbędnych składników odżywczych, a jednocześnie był smaczny i różnorodny" - mówi Paula Frończuk, dietetyk Maczfit.